Gastenboek

Laat een bericht achter, vinden we leuk.

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Bedankt voor het bericht dat stellen wij erg op prijs. 🙂
6 berichten.
Henriette Visser uit Drachten schreef op 10 april 2017 om 09:30:
Hierbij willen we je bedanken voor het geweldige beeld van de JR dragster die je hebt gemaakt. Echt vakmanschap. We zijn er allemaal heel blij mee. Fam Visser Drachten
Douwe v/d Werf uit Hurdegaryp schreef op 27 april 2016 om 12:35:
Nadat ik het even beeld van mijn benner sennen bij je weg heb gehaald en in de tuin had neergezet heb ik heel veel reacties gehad. Veel mensen denken dat er een echte hond zit maar als ik vertel dat het van hout is willen ze het toch noch controleren. Knap stuk werk Jan ik ben er heel tevreden mee.
Martien v.d.Oudenalder uit Oudehaske schreef op 20 april 2016 om 08:43:
Jan wij zijn zo langzamerhand vrienden geworden.Heb veel bewondering voor jou prachtige werk.Zelf hebben wij nu een Waterval een Uil en een Paddenstoel van jou en allemaal fantastisch mooi!!!!En bedankt voor jullie zeer goeie service!!!
Wilhelmina schreef op 6 april 2016 om 08:43:
Voor mij is de werkplaats van Banzai-John een klein paradijsje..waar ik..na 1 dag in de kunst van het kettingzagen ingewijd te zijn...altijd weer gastvrij ontvangen wordt..lekker koffie mag drinken en weer wat mag oefenen met de kettingzaag..zo heeft deze kettingzaagkunstenaar mij een heel eind op weg geholpen en gesteund bij het maken van mijn spirituele beelden die je kunt bewonderen op www.de-hout-duif.nl Dank Banzai-John en Desiree voor jullie altijd weer hartverwarmende gastvrijheid....ik hoop dat wij nog heel lang elkaar mogen inspireren...!
Liefke Nicolaij uit Vroomshoop Overijssel schreef op 5 april 2016 om 19:01:
dear John elke keer als ik je werken zie, is het genieten de Leonberger word heel mooi .mijn man is jaloers hij hoopt dit ook te gaan doen .
Jaco uit Kockengen schreef op 4 april 2016 om 20:32:
Ik heb respect voor wat je maakt ik kom je nog eens bezoeken groet jaco